.

Je hele doelgroep bereiken

Met een duidelijk beeld van wat je doet, wie je bent en waar je voor staat  je doelgroep bereiken. Dat vraagt om slimme marktbewerking die draait om een doordachte inzet van diverse media.
Met meer dan 34 jaar ervaring weet Verhallen Clevers steeds weer de juiste mix te creëren, online én offline.

René Verhallen & Theo Clevers

Opgericht in 1988 en als duo altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in tal van bedrijven en organisaties. Profit en non-profit, grote industriële organisaties en mkb. Verhallen Clevers is de allround partner voor alle vormen van online en offline communicatie.

Verhallen Clevers – sinds 1988 

Sinds 1988
Previous
Next

Waar we voor staan

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt, een creatieve kern en daaromheen een vast netwerk van DTP’ers, tekstschrijvers, fotografen, mediaplanners en programmeurs. Dat is Verhallen Clevers in een notendop. Voor elke opdracht werken we met de juiste professionals. Het resultaat? Uitstekend zichtbaar in wat je doet, wie je bent en waar je voor staat met het juiste effect. En dat zonder omwegen: korte lijnen zorgen voor flexibiliteit en lage overheadkosten.

Alles onder één dak

Slimme marktbewerking draait om een doordachte inzet van diverse media. Van websites, social media en brochures tot nieuwsbrieven en e-zines. Met meer dan 34 jaar ervaring weet Verhallen Clevers steeds weer de juiste mix te creëren. On- en offline media gaan bij ons hand in hand en het complete plaatje staat centraal: jouw organisatie, het product, de markt, de doelgroepen en de boodschap. En vooral de samenhang daartussen.

Creatief en betrokken

Dat zie je niet alleen aan de logo’s, huisstijlen en brochures die we ontwerpen en produceren, maar ook aan onze effectieve advertenties. Elk reclameconcept heeft een eigen karakter. We prikkelen, verrassen, overtuigen en zetten aan tot actie. Geen vraag is ons te groot of te klein. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer dan 34 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in tal van bedrijven en organisaties. Profit en non-profit, grote industriële organisaties en mkb. Verhallen Clevers is de allround partner voor alle vormen van online en offline communicatie. Verhallen Clevers sinds 1988

Klant vanaf 1998 en onlangs  gerealiseerd

Upgrade De Greeff Grave

Van Caravan Recreatie naar Premium Mobile Living

Klanten aan het woord

"Als producent van boottrailers communiceren wij met zowel consumenten als dealers. Hun betrokkenheid is goud waard. Mede hierdoor hebben wij nu een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke up-to-date website en webshop."
Robert de Meij
“Als aannemingsbedrijf hebben wij verstand van bouwen. Maar voor het bouwen van onze website klopten we aan bij Verhallen Clevers. Dat zijn vakmensen met veel kennis en ervaring. Ook onze brochures, en huisstijl zijn bij hen in goede handen."
Erik van Hout
“Wij werken al sinds 1999 samen met Verhallen Clevers op reclame- en marketingniveau. Met name onze onmisbare online activiteiten. Wat de samenwerking zo prettig maakt? Ze blijven telkens vernieuwend, denken met je mee en zijn uitermate flexibel.”
David van der Wijst

Een aantal klanten sinds 1988

Waarvoor we werken of gewerkt hebben