JARENLANGE ERVARING

Opgericht in 1988 en als duo altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in tal van bedrijven en organisaties. Profit en non-profit, grote industriële organisaties en mkb. Verhallen Clevers is de allround partner voor alle vormen van marketing en communicatie.

Verhallen Clevers – 34 jaar actief in online en offline communicatie

Sinds 1988
Meer weten?
Previous slide
Next slide

WAAR WE VOOR STAAN

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt, een creatieve kern en daaromheen een vast netwerk van bedreven marketeers, DTP’ers, tekstschrijvers, fotografen, mediaplanners en IT’ers. Dat is Verhallen Clevers in een notendop. Voor elke opdracht schakelen we de juiste professionals in. Het resultaat? Reclame met het juiste effect. En dat zonder omwegen: korte lijnen zorgen voor flexibiliteit en lage overheadkosten.

Alles onder eén dak

Slimme marktbewerking draait om een doordachte inzet van diverse media. Van websites, social media en brochures tot nieuwsbrieven en e-zines. Met meer dan 34 jaar ervaring weet Verhallen Clevers steeds weer de juiste mix te creëren. On- en offline media gaan bij ons hand in hand en het complete plaatje staat centraal: jouw organisatie, het product, de markt, de doelgroepen en de boodschap. En vooral de samenhang daartussen.

Creatief en betrokken

Dat zie je niet alleen aan de logo’s, huisstijlen en brochures die we ontwerpen en produceren, maar ook aan onze effectieve advertenties en doordachte mediaplanning. Elk reclameconcept heeft een eigen karakter. We prikkelen, verrassen, overtuigen en zetten aan tot actie. Geen vraag is ons te groot of te klein. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer dan 34 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn wij thuis in tal van bedrijven en organisaties. Profit en non-profit, grote industriële organisaties en mkb. Verhallen Clevers is de allround partner voor alle vormen van marketing en communicatie. Verhallen Clevers sinds 1988

× Kan ik je helpen?