IDENTITEIT EN STRATEGIE

Via welke kanalen je ook met je doelgroep communiceert, het is belangrijk dat je uitingen herkenbaar en onderscheidend zijn. Zo krijgt je klant een uniform beeld en gevoel bij je producten of diensten. Verhallen Clevers helpt je bij het vormgeven van je organisatie-identiteit en het doorvoeren daarvan in alle communicatiemiddelen.

 

Compleet communicatieplan voor online en offline

Aan de hand van de bedrijfsidentiteit schrijven we een creatief concept: de rode draad voor alle communicatie-uitingen. In het marketingcommunicatieplan leggen we vervolgens de complete communicatiestrategie voor een bepaalde periode vast. Uiteraard zodanig dat online en offline communicatie elkaar versterken.

DESIGN LOGO, HUISSTIJL EN MEER

Je logo of huisstijl is voor jouw doelgroep de eerste kennismaking met je organisatie. Dit ontwerp bepaalt dan ook voor een groot deel hoe mensen je product of organisatie beleven. Onderschat daarom nooit het belang van een eenduidig en aantrekkelijk design.

 

Ontwerp en toepassing

Verhallen Clevers ontwerpt je logo en huisstijl. Vervolgens zorgen we voor een eenduidige toepassing in al je communicatie-uitingen. Het resultaat? Een professionele én herkenbare presentatie van je organisatie.

GRAFISCHE VORMGEVING

Een pakkende mailing of een originele advertentie: soms heeft je klant even die impuls nodig om over te gaan tot het bezoeken van je website, een verdere kennismaking of een aankoop. Grafische vormgeving van offline en online producties zit in onze genen. Wij verzorgen het totale traject: concept, ontwerp, tekst, fotografie en productie. Alles in één hand, dat werkt prettig.

Naast brochures en advertenties verzorgen we ook de opmaak van mailings, nieuwsbrieven, banners, autobelettering en verpakkingen.

Bel ons voor de mogelijkheden.

PRINT- EN DRUKWERK

Veel communicatie verloopt tegenwoordig online. Maar toch: voor bepaalde doelgroepen of acties zijn offline middelen de enige juiste keuze. Natuurlijk ga je dan voor professionele uitingen van hoogwaardige kwaliteit. In samenwerking met diverse drukkers en printers verzorgt Verhallen Clevers al je drukwerk. Zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Daarbij profiteer je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Flexibel printen met digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk is snel en flexibel, maar heeft de kwaliteit en uitstraling van offsetdrukwerk (de traditionele manier van printen). Deze vorm van drukken is ideaal bij een kleine oplage of wanneer je drukwerk wilt personaliseren.

WEBSITES

Wil je mensen informeren, een product of dienst verkopen of je doelgroep verleiden om contact op te nemen? Wat het doel van je website ook is, Verhallen Clevers helpt je het te bereiken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte websites. Helemaal in je huisstijl en perfect passend bij jouw wensen.

 

Ontwerpen én bouwen

De eerste stap is een functioneel ontwerp van de website. Tevreden over de opzet? Dan starten we met het daadwerkelijke design, gevolgd door de technische realisatie van de website. Natuurlijk passen we hierbij de modernste technieken toe. Denk aan Dreamweaver, WordPress, Joomla of Magento.

 

Responsive voor tablet en smartphones

Steeds meer mensen bekijken een website op een smartphone of een tablet. Het is dan ook van het grootste belang dat je website goed uit de verf komt op deze apparaten. Bovendien scoren responsive websites beter in zoekmachines als Google. Verhallen Clevers ontwikkelt mobielvriendelijke websites die optimaal worden weergegeven op je laptop, tablet en smartphone.

Toe aan een nieuwe responsive website? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)

Hoe kom ik bovenaan in de zoekresultaten van Google? Het is een vraag die veel bedrijven bezighoudt. Alles begint met een doordachte strategie en de juiste keuzes. Verhallen Clevers adviseert én ondersteunt je hierbij.

Zo maken we je website vindbaar

We maken jouw website zoekmachinevriendelijk door een combinatie van technische optimalisaties en het schrijven van unieke content. Content die we afstemmen op jouw specifieke doelgroep. Het resultaat: meer relevante bezoekers op je website en een grotere kans op conversie.

Ook werken aan een betere online vindbaarheid? Neem vrijblijvend contact met ons op.